Skab tryghed for gæster og medarbejdere
Fra 1. februar 2022 er COVID-19 ikke længere kategoriseret som en samfundskritisk sygdom, og alle de restriktioner, som hotel- og restaurationsbranchen siden november har været underlagt, bliver ophævet. Dette er meget glædeligt. Ophævelsen af restriktionerne betyder dog ikke at smitterisikoen er forsvundet.
Rekordhøjt antal smittede
Antallet af smittede er rekordhøjt, og gæster og medarbejdere risikerer måske mere end nogensinde før at blive smittede og eventuelt også syge. Det er derfor fortsat vigtigt at have fokus på forebyggelsen af smittespredning. Vi vil i den forbindelse gerne gøre dig opmærksom på en informationspakke til forebyggelse af COVID-19, som vi har udarbejdet til hotel- og restaurationsbranchen, og som fortsat er aktuel.
Informationspakken taking care
På bfa-service.dk/takingcare har vi samlet information, links og materialer, som du og din virksomhed kan bruge til håndtering og forebyggelse af smitte med COVID-19. Her kan du bl.a. finde:
- links til myndighedernes aktuelle regler og anbefalinger,
- information om håndhygiejne og rengøring for medarbejderne,
- links til relevante kurser, og
- materialer, der kan bruges i kommunikationen med gæsterne.
Siden findes både på dansk og engelsk.
Vi håber, at du og din virksomhed vil finde informationspakken nyttig og bruge den til at skabe tryghed for gæster og medarbejdere i den kommende tid.
Med venlig hilsen,
BFA Service - Turisme.
taking care
|