Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Film om forebyggelse af ulykker på arbejdspladsen

2. oktober 2018

 
 

Forebyg ulykker på arbejdspladsen

 

Flere tilfældige hændelser på en arbejdsplads kan til sammen føre til en ulykke eller en nærved-ulykke. Med to nye film og tilhørende arbejdsmateriale får I viden og redskaber til at forebygge ulykker på arbejdet.

 

Ulykker og nærved-ulykker på arbejdspladsen skyldes ofte flere lag af samspillende faktorer. Og er en medarbejder ung eller nyansat, er risikoen langt større.

 

To nye film og arbejdsmateriale om sammenhængen mellem tilfældige hændelser og om unge og nyansatte giver indsigt om årsager til ulykker og nærved-ulykker på arbejdet og lægger op til diskussioner og overvejelser på jeres egen arbejdsplads.

 

Film om samspillende hændelser samt om nyansatte

Filmen ”Hvorfor? hvorfor? hvorfor?” illustrerer, hvordan fx sikkerhedskultur kan spille sammen med tilfældige hændelser.

 

Filmen ”Første dag på arbejde” afspejler den særlige situation og de risici, som unge og nyansatte står overfor.

 

Filmene udspiller sig på et teater, men kunne lige så godt foregå på en hvilken som helst anden arbejdsplads.

 

Inspiration, vejledning og instruktion

Film og arbejdsmateriale henvender sig både til ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og medarbejdere. Materialet kan bruges til inspiration, vejledning og til instruktion af ansatte.

 

De to nye film er del af vores store emne om ulykkesforebyggelse på vores hjemmeside. Her finder I også materiale om bl.a. risikoanalyse og om sikkerhedskultur.

 

Se film, find arbejdsmateriale og læs mere om ulykkesforebyggelse på:

 

https://bfa-service.dk/forebygulykker

 

 

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Med venlig hilsen,

BFA Service - Turisme

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.