Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Nyt navn og logo

1. marts 2018

 

 
 

Nyt navn og logo

 

Vi har fået nyt navn og logo, som bliver implementeret på web og nye materialer i den kommende tid.

 

Anledningen er, at vores officielle navn efter restruktureringen af branchearbejdsmiljørådene i branchefællesskaber (BFA'er) i 2017 er blevet meget langt, når det hele skal med, og at vi i de tre udvalg, som hører ind under Branchefælleskab for Arbejdsmiljø Transport, Service, Turisme og Jord til Bord, gerne vil understrege, hvad det er for et branchefællesskab, vi er en del af. Vi har derfor fjernet ordet "branchearbejdsmiljøudvalg" fra navnet og kalder os fremover blot BFA Service - Turisme. Vores opgave vil dog fortsat være den samme: At udarbejde branchevejledninger og fremme et godt arbejdsmiljø inden for bl.a.:

 

  • hotel og restauration;

  • rengøring, vaskerier og renserier;

  • forsvar, politi og vagter;

  • ejendomsservice og rensningsanlæg;

  • frisører, kosmetikere, tandteknikkere og bedemænd;

  • kultur og idrætsaktiviteter.

 

For at sikre sammenhæng mellem navn og domænenavn vil du fremover kunne finde vores hjemmeside på adresse bfa-service.dk.

 

Vores gamle domæner - bar-service.dk og bauservice.dk - vil dog fortsat være aktive. Vi håber, at navneændringen ikke afstedkommer for meget forvirring, og glæder os til at fortsætte formidlingsopgaven fremover.

 

 

Med venlig hilsen,

BFA Service - Turisme

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.