Læs en web-version
BFA Service

14. august 2019

Fokus på AMR

Arbejdsmiljørepræsentanten i fokus

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig dejlig sommer!

2019 er allerede mere end havlvvejs og det er "arbejdsmiljørepræsentantens år", som Fagbevægelsens Hovedorganisation har udnævnt året, også. Igennem hele året er der et øget fokus på arbejdsmiljørepræsentantens rolle og muligheder.

Måske har du selv deltaget i et arrangement, og vil gerne vide mere? Eller er du nysgerrig efter at få viden om og inspiration til arbejdet som arbejdsmiljørepræsentant?

Så har du muligheden for at fordybe dig her. Vi har samlet en række af vores materialer om og til arbejdsmiljørepræsentanter, så de er lige til at gå til for dig.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen
BFA Service - Turisme

Ny arbejdsmiljørepræsentant

Er du blevet valgt af dine kolleger som arbejdsmiljørepræsentant, eller overvejer du at stille op? Tema med viden, vejledning og film om, hvad der forventes af dig, hvad dine rettigheder er og din rolle til daglig.

Gå til temaet

Fakta om arbejdsmiljøuddannelse

Arbejdsmiljøorganisationens medlemmer skal holde deres viden om arbejdsmiljø ved lige. Tema om arbejdsmiljølovens obligatoriske og supplerende uddannelser for medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen.

 

Gå til temaet

Krav til arbejdsmiljøuddannelse

Værktøj med oplysninger om reglerne for obligatoriske og supplerende uddannelser til arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere.

 

Hent værktøjet

Den årlige arbejdsmiljødrøftelse

En arbejdsmiljødrøftelse er en overordnet gennemgang af jeres arbejdsmiljø. Fakta om, hvad drøftelsen skal indeholde og samling af links til vejledninger.

 

Læs fakta

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet

Faktaark om samarbejdet om virksomhedens arbejdsmiljøarbejde. Viden om krav til størrelse af arbejdsmiljøorganisationen og valg af arbejdsmiljørepræsentant.

Find fakta

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

Facebook:
Besøg vores Facebook her.

Linkedin:
Besøg vores Linkedin her.

 

www.bfa-service.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Service - Turisme
er en del af Branchefællesskab for Arbejdsmiljø (BFA) transport, service-turisme og jord til bord.