Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Nyt udseende til APV Portalen

26. juni 2018

 
 

Nyt udseende til APV Portalen

 

Nu bliver det endnu nemmere at finde information og vejledning om arbejdspladsvurderinger. Et nyt, brugervenligt design på sitet APV Portalen gør det overskueligt at blive klog på, hvordan I udfører en god arbejdspladsvurdering på jeres arbejdsplads.

 

Det er BFA Service – Tusisme, der står bag APV Portalen, som byder på inspiration, metoder og værktøjer målrettet de specifikke brancher.

 

Al information om, hvordan I laver APV

En arbejdsplads er forpligtet til at lave en arbejdspladsvurdering mindst hver 3. år og desuden hver gang der sker ændringer i arbejdsforholdene, eks. med nye maskiner eller arbejdsgange.

 

APV Portalen samler al information, I har brug for, når I vil vide, hvilke arbejdsmiljøforhold, der er specielle i netop jeres branche. I kan hente inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med APV, og I kan blive klogere på, hvad I skal med en arbejdsmiljøpolitik i jeres branche.

 

Kom i gang eller kom videre med at lave APV på APV Portalen.

 

 

Med venlig hilsen,

BFA Service - Turisme

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.

 

 

 

Kom i gang på:
APV Portalen