Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Nye faktaark om nanomaterialer og sikkerhed

15. maj 2017

 
 

Nye faktaark om nanomaterialer og sikkerhed

 

Center for Nanosikkerhed, Miljøstyrelsen, Arbejdstilsynet og Videncenter for Arbejdsmiljø har udarbejdet to nye faktaark om nanomaterialer, ét til virksomheden og ét til leverandører.

 

Fakta-arket til virksomheder fortæller bl.a., hvilke oplysninger virksomheden skal have fra leverandøren, når man bruger nanomaterialer på arbejdspladsen, og hvilke elementer der bør indgå brugen af nanomaterialer stiller til udarbejdelse af den lovpligtige i den nanospecifikke kemiske arbejdspladsvurdering (APV).

 

Du kan finde faktaarket her:

https://www.amr.dk/nano.aspx

 

Bruger I nanomaterialer uden at vide det?

Mange virksomheder inden for service og turisme bruger allerede nanomaterialer, sommetider uden at vide det. Nanomaterialer findes bl.a. i mange coatings, plejefilm og tøj, der virker afvisende på vand, smuds eller bakterier, i luftfiltre, rustbeskyttelse, plastemballage, cremer og medicin. Og der kommer hele tiden nye nanomaterialer på markedet.

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.

 

 

 

Læs mere:

https://www.amr.dk/nano.aspx