Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Deltag i konkurrencen om 10 nakkemassageapparater

27. november 2018

 
 

Konkurrence: Vis os jeres fif til at skåne kroppen i frisørsalonen

 

Hvad gør I for at skåne kroppen i din salon? Del jeres fif til indretning og løsninger, der hjælper med gode stillinger og bevægelser i arbejdsdagen. Og deltag i konkurrencen om 10 kropsvenlige sæt med et nakkemassage-apparat til at lindre trætte muskler og træningselastikker til opvarmning og træning af arbejdsmusklerne.

 

Har I indrettet salonen eller skaffet jer udstyr, der hjælper med at give gode bevægelser og arbejdsstillinger i løbet af arbejdsdagen? Eller har I fundet på at udnytte eksisterende forhold og redskaber på nye måder? Måske har I fundet på små tricks til at huske jer selv eller hinanden på gode rutiner.

 

Eller måske er det noget helt fjerde, I har fundet på hos jer, for at skåne kroppen i arbejdsdagen.

 

Vær med til at inspirere andre. Send dine gode idéer til os. Vi sørger for at dele dem på vores hjemmeside og Instagramprofil, og du deltager i konkurrencen.

 

Nakkemassageapparat og træningselastikker

Vi udlodder 10 sæt med et fikst massageapparat til at lindre trætte muskler i ryg, arme, ben mv. samt træningselastikker i to styrker til at arbejde musklerne igennem, derhjemme eller, når muligheden byder sig, i salonen.

 

Alle smarte tricks og løsninger har interesse. Så lad os se, hvad I gør!

 

Læs her om, hvordan du deltager i konkurrencen:

https://bfa-service.dk/frisoerer-tandteknikere-bedemaend/for-frisoerer-og-kosmetikere/ergonomi/saadan-faar-i-en-kropsvenlig-salon/vis-os-din-ide-til-en-kropsvenlig-loesning-i-frisoersalonen

 

Find inspiration og viden om den kropsvenlige salon:

https://bfa-service.dk/frisoerer-tandteknikere-bedemaend/for-frisoerer-og-kosmetikere/ergonomi/saadan-faar-i-en-kropsvenlig-salon

 

 

Vi glæder os til at blive inspireret af dig!

 

God fornøjelse!

 

Med venlig hilsen,

BFA Service - Turisme

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.