Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Få bedre rengøring og styr på arbejdsmiljøet

30. november 2016

 
 

Få bedre rengøring og styr på arbejdsmiljøet

 

Der er meget at hente for både rengøringsfirmaer og kunder ved at sætte fokus på rengøringsassistenters arbejdsmiljø. Kvalitet i arbejdet og godt arbejdsmiljø hænger nemlig sammen, og når man får mere af det ene, får man typisk også mere af det andet.

 

I Branchearbejdsmiljørådet Service - Tjenesteydelser har vi netop lanceret temasiden “Rengøring i topklasse”, der samler alle relevante råd, værktøjer og vejledninger om arbejdsmiljø og rengøring. Temasiden henvender sig både til rengøringsbranchen selv og til rengøringsfirmaernes kunder. Det sidste er vigtigt, for selvom rengøringsfirmaerne typisk har det formelle ansvar for deres medarbejderes arbejdsmiljø, så har kunderne stor indflydelse for arbejdsmiljøet, både når der tegnes kontrakt om rengøring, og i det løbende samarbejde med rengøringsfirmaet om forholdene på arbejdsstedet. Vi håber derfor, at temasiden vil blive læst og brugt flittigt af alle parter.

 

God fornøjelse!

 

Rengøring i topklasse:

https://bar-service.dk/Rengoering--vaskerier-og-renserier/For-ledere-/-AMO/Rengoering-i-topklasse

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.

 

 

 

Læs mere her:

Rengøring i topklasse