Nyhedsbrev top  
 

Nyhedsbrev: Forskningsprojekt søger medarbejdere med skulderproblemer

27. september 2018

 
 

Deltagere søges til forskningsprojekt om skulderproblemer

 

Medarbejdere med skulderproblemer på midtjyske arbejdspladser inviteres til at deltage i et forskningsprojekt om forebyggelse af skulderproblemer på jobbet.

 

Arbejder du indenfor servicefag som rengøring, frisører, ernæringsassistenter, vaskeri, post og anlægsgartnere? Har du problemer med skuldrene? Og ligger din virksomhed i Midtjylland? Så vil forskere fra Regionshospitalet Silkeborg og de arbejdsmedicinske klinikker på Regionshospitalet Herning og Aarhus Universitetshospital gerne i kontakt med dig.

 

Forskningsprojekt ”Reduktion af skulderbelastende arbejde og skulderproblemer” er i færd med at blive stablet på benene. I den forbindelse vil forskerne gerne i kontakt med medarbejdere, der har problemer på grund af skulderbelastende arbejde.

 

Spørgeskema, træning og fysioterapi

Som deltager i projektet skal du udfylde et spørgeskema. Ud af alle deltagere udvælges desuden 200 personer, som inviteres til at deltage i et særligt program, der på gruppebasis blandt andet indeholder skuldertræning, undervisning og måling af skulderbelastning på jobbet.

 

Nogle deltagere tilbydes desuden undersøgelse af en specialuddannet fysioterapeut og vejledning på arbejdspladsen ved en arbejdsmiljørådgiver. De særlige programmer afvikles uden for arbejdstiden en til tre gange i et lokalt sundhedshus.

 

 

Du skal arbejde i Midtjylland

For at deltage skal din virksomhed have flere end 10-20 ansatte og ligge i eller omkring Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning, Ikast/Brande, Horsens, Hedensted, Odder, Favrskov eller Randers.

 

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte Ph.d.-studerende Jeanette Trøstrup, Forskningsenheden, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg på e-mail: jeatro@rm.dk eller telefon 2475 9153.

 

 

Med venlig hilsen,

BFA Service - Turisme

 

 

 

Følger du os på facebook eller LinkedIn?

 

Her er der bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til kolleger fra andre arbejdspladser og specialister i arbejdsmiljø og udveksle erfaringer og viden om forebyggelse.

 

Facebook:

Besøg vores Facebook her.

 

Linkedin:

Besøg vores Linkedin her.

 

 

 

Kontakt

Telefon: 2475 9153

Mail: jeatro@rm.dk