Fald og snitsår er de hyppigste årsager til ulykker i hotel- og restaurationsbranchen, især i køkkener.
Risikoen stiger, hvis man ikke tager sine forholdsregler for sikkerhed med indretning, adfærd og påklædning. Og en dag slipper heldet måske op.
Vi har lavet to film om fald- og skæreulykker i køkkener. Med til hver film følger arbejdsmaterialer og gode råd, I kan bruge i arbejdet med at forebygge.
Film: "En dag slipper heldet måske op"
|
|
Film og arbejdsmateriale om faldulykker
Snublen, fald og glidninger er hyppige årsager til ulykker i køkkener og catering. Film, gode råd og dialogmateriale om, hvordan I forebygger faldulykker i hotel- og restaurationsbranchen.
|
|
|
|
Film og arbejdsmateriale om skæreulykker
De fleste skader i køkkener er snitsår, som opstår, når man bruger eller rengør udstyret. Film, gode råd og dialogmateriale om, hvordan I forebygger skæreulykker i køkkener.
|
Se også
Links til andre hjemmesider