
Arbejdsmiljøhåndbog for dyrepassere
Ny opdateret udgave af Dyrepasser Håndbogen om arbejdsmiljøforholdene i zoologiske haver, dyreparker og forsøgslaboratorier.
Ny opdateret udgave af Dyrepasser Håndbogen om arbejdsmiljøforholdene i zoologiske haver, dyreparker og forsøgslaboratorier.
Denne arbejdsmiljøhåndbog henvender sig til alle medarbejdere inden for ejendomsserviceområdet og handler om arbejdsmiljø og sikkerhed.
Risici, regler og forslag til gode løsninger på typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen.
10 gode råd i billeder om maskinsikkerhed. Print ud og hæng op på arbejdspladsen.
Maskiner kan være farlige, hvis de ikke er tilstrækkeligt sikrede eller bruges forkert. Hurtigt overblik for arbejdspladser, hvor der bruges maskiner.
Tegning med rim om, hvad der kan ske, hvis man ikke bruger nødvendig sikkerhedsbeklædning. Til fri afbenyttelse.
De fleste skader i køkkener er snitsår, som opstår, når man bruger eller rengør udstyret.
En ulykke eller en nærved-ulykke på arbejdet skyldes ofte flere lag af samspillende faktorer. Film og dialogmateriale.
4 korte instruktionsfilm om arbejde i køkkenet, fald på glatte gulve, faldskader og skæreskader.
Indenfor hotel- og restaurationsbranchen er det især køkken- og rengøringsmaskiner, der skal være fokus på.
Anvendelse af maskiner skal ske på en sikkerheds- og sundhedsmæssig fuldt forsvarlig måde.
Anvendelse af maskiner skal ske på en sikkerheds- og sundhedsmæssig fuldt forsvarlig måde.
På rensningsanlæg og pumpestationer er der risiko for at komme til skade i forbindelse med eksempelvis vedligeholdelsesarbejder.
Indenfor rengøringsbranchen er det især maskiner til gulvvask, der udgør fare for tilskadekomst.