Emne
tjeneruddannelsen
Materiale til undervisning i arbejdsmiljø for kommende tjenere. Film, branchevejledninger, inspirationsmateriale mm om best practice for fysisk og psykisk arbejdsmiljø i restaurationsbranchen.

Tag hånd om de unges arbejdsmiljø. Information til arbejdsgivere, undervisere, forældre og unge.
Information, links og materialer til håndtering og forebyggelse af smitte med COVID-19
Værktøjer og metoder til at forebygge problemer med stor arbejdsmængde og tidspres.
Film, dialogmateriale og gode råd om forebyggelse og håndtering af sexchikane på arbejdspladsen.
Selvom om vi kunne ønske det anderledes, så er konflikterne der - enten vores egne eller andres. Lær at håndtere dem og at forebygge, at de opstår og udvikler sig.
Håndbog med forslag til metoder og en ordbog over det psykiske arbejdsmiljø - fra alenearbejde til årssagssammenhænge.
Hvad må unge ansatte, og hvad må de ikke? Og hvad skal du som arbejdsgiver være særligt opmærksom på?
Vejledning om god oplæring i gastronom- og tjenerfaget
Dårlig indretning og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller –bevægelser kan medføre risiko for arbejdsskader.