
COVID-19: hotel og restauration
Information, links og materialer til håndtering og forebyggelse af smitte med COVID-19
Værktøjer og metoder til at forebygge problemer med stor arbejdsmængde og tidspres.
Selvom om vi kunne ønske det anderledes, så er konflikterne der - enten vores egne eller andres. Lær at håndtere dem og at forebygge, at de opstår og udvikler sig.
Hvad må unge ansatte, og hvad må de ikke? Og hvad skal du som arbejdsgiver være særligt opmærksom på?
Vejledning om god oplæring i gastronom- og tjenerfaget
Viden om luftforurening og arbejdsmiljø i køkkener. Ideer tilreduktion via tekniske løsninger og mindre adfærdsændringer.
Formålet med dette katalog er at inspirere til at reducere støj i køkkener og derved forebygge høreskader og ulykker. Samtidig fremmes kommunikation og samarbejde og dermed kvalitet og produktivitet.
Tegning med rim om, hvad der kan ske, hvis man ikke har lært at håndtere vold og trusler. Til fri afbenyttelse.
10 gode råd på dansk og engelsk til køkkenmedarbejdere med anden sproglig baggrund end dansk.
Gode råd om arbejdsstillinger og tunge løft ved køkkenarbejde.
De fleste skader i køkkener er snitsår, som opstår, når man bruger eller rengør udstyret.
Snublen, fald og glidninger er den hyppigste årsag til ulykker i hotel- og restaurationsbranchen.
Snublen, fald og glidninger er den hyppigste årsag til ulykker i hotel- og restaurationsbranchen.
Film og diskussionsmateriale om grænserne for komplimenter på arbejdspladsen.
2.700 nyansatte unge kommer hvert år til skade på jobbet. Kampagnefilmspot om, hvor galt det kan gå.
Film og dialogoplæg om forebyggelse i hotel, restaurations og campingbranchen